رئیس اتاق ایران با اشاره به روند شاخص مدیرات خرید اقتصاد (شامخ)، گفت: بخش صنعت برای چهارمین ماه پیاپی در رکود است. تداوم این وضعیت میتواند به تشدید خروج سرمایه از کشور منجر شود و زنگ خطری برای اقتصاد است.
بانک مرکزی از اول فروردین ماه تا ۳۰ مهر ماه امسال، ۳۸ میلیارد و ۸۵۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین کرده است.
بهبود کلی اقتصاد چین، افزایش بدهی جهانی و افزایش کسری مالی آمریکا، بهبود نسبی اقتصاد در اروپا و کاهش تورم در ژاپن از مهمترین خبرهای اقتصادی هفته چهارم مهر سال ۱۴۰۳ بوده است.
نشست هیات نمایندگان اتاق ایران با محوریت تبادلنظر در مورد شرایط روز اقتصاد و فعالیتهای اقتصادی و رسیدگی به موضوعات داخلی پارلمان بخش خصوصی برگزار شد.
بررسی نتایج طرح گردآوری اطلاعات پروانههای ساختمانی صادر شده در فصل زمستان ۱۴۰۲ نشان میدهد؛ شهرداری تهران ۲۱۰۸ پروانه احداث ساختمان را در زمستان ۱۴۰۲ صادرشده که نسبت به فصل گذشته ۴.۶ درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته ۱۵.۴ درصد افزایش داشته است.
قیمت طلا امروز دوشنبه (۲۱ اکتبر) به دلیل افزایش تنشهای خاورمیانه و عدم اطمینان انتخابات ایالاتمتحده افزایش یافت و رکورد دیگری را ثبت کرد، در حالی که نقره به بالاترین حد خود در ۱۲ سال گذشته رسید.
در نشست شورای روسای اتاقهای سراسر کشور، بر اهمیت تقویت روابط مؤثر بین اتاقها و دستگاههای اجرایی و تصمیمساز کشور و معرفی ظرفیتهای بخش خصوصی در اقتصاد تأکید شد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، با برشمردن برخی مشکلات موجود در بازار سرمایه، پیشنهادهای هفتگانهای از جمله توقف اختلال در بازارها و قیمتگذاری دستوری را برای بهبود وضعیت بورس ارائه کرد.
صبح امروز جلسه ستاد اقتصادی دولت با حضور رئیسجمهور، معاون اول رئیسجمهور، وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و سایر اعضای ستاد اقتصادی دولت برگزار شد.
قیمت اسکناس دلار (امروز یکشنبه، ۲۹ مهر) در معاملات مرکز مبادله ارز و طلای ایران نسبت به روز کاری گذشته (شنبه، ۲۸ مهر) رشد ۱۳ تومانی و یورو افزایش ۸۶ تومانی را ثبت کرد.
معاون کمیسیونها، مجامع و شوراهای اتاق ایران گفت: نمایشگاه کیشاینوکس یک اکوسیستم تامین مالی از بازارهای پولی و مالی ایجاد کرده که با تعاملهای سازنده به بخش خصوصی کمک میکند.
دبیرکل تراسیکا گفت: ظرفیت و پتانسیل کریدورهای ایران به کشورهای عضو تراسیکا این امکان را میدهد تا میزان تجارتشان را از آسیای میانه به سمت ترکیه از طریق ایران را افزایش دهند.